Table Calendar

13:20

Tahun2 lepas nak masuk tahun baru je kat opis mesti dapat table calendar..kadang bukan 1 sampai 2-3 sekali dapat..aku naik pening nak letak kat mana..tahun ni, 1 pun tak dapat..agaknya sume amik langkah2 penjimatan kowt..jadik sebab tu, kita guna kreativiti memasing la..aku google calendar 2014..banyak weiiii..aku plak yang pening nak print hat mana..pilih punya pilih tadi, dapat la 2 pilihan hati..1 letak kat ofis, 1 lagi kat umah..


okey la kan..kira table calendar la ni..letak kat meja..pen dengan stapler tu kena ikat, kalau idok berkaki pen dengan stapler aku tu..asik ilang je..
selalu kalau dapat table calendar free, aku letak kat sini.. tapi tahun ni, ubah sikit..aku letak senarai cop2 kat tempat aku..

You Might Also Like

0 Comment