Hi-Tea & Birthday

16:32

2 story dalam 1 entry..Semalam birthday aku yang ke-23..okey, jangan caya..sila +10..hehe..tak pe akak tetap nampak muda..orang selalu teka umor aku 25..bila cakap dah masuk 3 series,tak caya..kembang kuncup idung bila orang cakap cenggitu..hehe..

Semalam birthday aku..mr hubby tak bagi present..is okey..aku kan selalu mintak macam-macam, kira hadiah tu selalu le dapat..cewah..mr hubby semalam tak wish apa2 pun, tau..aku pun dah terbesa ar,ingat dia lupa..macam tahun lepas pun kan aku ingat dia lupa..upenya dia ingat ko..aku jer yang selalu pikiran negatip..tengahari semalam mr hubby ajak kuar lunch..walaupun ofis kitaorang dekat2 je tapi jarang2 kuar time lunch..so semalam mr hubby ajak lunch, okey je la..aku ingat ada seprais khennnn..kowt la mr hubby bawak bunga @ hadiah..tapi verangan je la..tak pe, tak pe..dah naik motor, mr hubby tanya nak makan kat ne..aku cakap tak kisah..mana-mana pun boleh..mr hubby suggest 1 tempat tu, tapi aku dengar nama tempat tu cam tak konpiden je nak makan kat c2..reject2..so 2nd choice, KFC..dah sampai KFC tu, mr hubby suh letak helmet dalam box motor..aku cam 'eh, selalu kalau kuar kejap2 tak payah letak helmet dalam box pun..suh pegang je..'tapi dah mr hubby suruh tu, aku ikut je la arahan..isteri yang baik..bukak2 box, tadaaaaa seprais..bungaaaaaa..senyum ko..tapi mr hubby cakap muka aku cam tak seprais je..eh..seprais le cuma ekspresi muka tu kurengggg..lepas makan, balik ofis..aku tukar baju maxi dress..nak attend Hi-Tea PUSPANITA KKRM dekat Dewan area ofis..tema Jubah/Maxi Dress..so jom layanzzzz gambor2 le plak.. ;)



Menu ~ Laksa Johor, Bihun Singapore, Kuih 2 jenis, Buah-Buahan & Air - Teh 'O' , Kopi & Fruit Punch

Muslimah Fashion Show

Muslimah Fashion Show

Tarian dari Sarawak..bersempena Menteri kitaorang asal dari Sarawak..agaknyaaa lah..
Aku & akak2 ofis, tak tunggu sampai habis majlis so dalam pukul 4, kitaorang dah naik ofis..ikutkan majlis dari pukul 3 - 5pm..

Chocolate Cup Cake..ada sorang pegawai kat ofis aku bagi..tanjat aku tetiba pegawai ni datang bagi kek ni sambil nyanyi lagi 'Happy Birthday to you'. Eh, jangan pikiran bukan2 tau..pegawai yang bagi ni pompuan yea..tQ Puan Nurul :) Pn.Nurul ni antara feveret pegawai, bos aku so selalu la aku berurusan dengan dia ni..

lepas Hi-Tea semalam, naik ofis masuk bilik bos..tangkap gambar dengan bunga mr hubby bagi..hihi..bilik bos ada cermin..bos plak outstation..hmmm, cun le..

bunga letak dalam bilik..romantikkkk sikit..
okey, sempena birthday aku semalam, ada beberapa item aku buat SALES seperti dibawah :~

DAHLIA DRESS..2pcs RM100 free postage

SAFIYA DRESS..2pcs RM100 free postage..

Maxi Dress ~ 2pcs RM100 free postage..

SCALLOP ~ RM75 free postage..
FB Pages >>>> CFB
to order >>>>  boleh direct text/whatsapp 0126805640

Nak tengok warna2 & design lain boleh masuk ke pages @ website kat atas ni..klik je link tu..

You Might Also Like

3 Comment

  1. heee.. so sweet cik abg..
    btw, happy besday... semoga panjang umur n murah rezeki... amin...

    ReplyDelete
  2. Happy bday fieza, smg panjang umur, murah rezeki dan dikurniakan bahagia dunia dan akhirat. Amin...

    ReplyDelete
  3. Fieza, u mmg free hair ke? slow2 la try pakai tudung.. takpe2.. hope one day terbuka hati nak berhijab.. i'll wait the sweet moment from u fieza.... just ask from the bottom of my heart.. hope no hurt feeling dear...

    ReplyDelete