Deli Frankkk sangattttt ;)

15:21

waaaa..dah lama tak membebel kat sini..bukan bz sangat pun..last week tak tau la pasaipa, aku tak leh nak bukak blog kat ofis..bukan tak boleh bukak, boleh bukak..tapi aku nak sign in tak boleh..aku nak balas komen pun, tak boleh..ni pun aku try2 je, nasib boleh..legaaaaa..

Sebab last week tak hapdate apa2 kat sini rasa macam janggal plak nak menaip..hehe..ngengada sangattttt..okey la, aku letak gambar..nanti aku detailkan..tak tau nak tulis ayat apa..

ni story last week..aku, mr hubby & adik mr hubby gi nengok wayang kat MidValley..kitaorang nak tengok citer 'The Legend Hercules'..adik ipar aku sebelum nengok wayang tu, dia gi beli kat Deli Frankk (ala2 sebutan orang perancis) minum petang, ada offer..kalau tengok gambar tu macam menarik so ingatkan butter, jam dah letak sekali kat roti..tunggu nak ngap je masuk dalam mulut..sekali tengok2, sila letak sendiri..udah la tak letak sudu..ada pun sudu cetoit kecik yang hat untuk kacau air tu..bukan roti je, air pun tak letak gula..letak sendiri..kira self sendiri..hah, serupa tak payah..dah la mahal, roti dia plak macam keras je..mr hubby cakap macam biskut lutut..hihi..

makan kat tangga je..dah la roti kena letak butter & jam sendiri..hamikkkk..self service..bayor je mahal

air..hmmm boleh la..

big bro & lil sis

okey, uter comey


tunggu movie start

Stok baru di ChintaFiezz Boutique :) untuk lebih detail @ design yang lain boleh bukak pages @ website kat bawah ni :) klik jer..

Pages ~ ChintaFiezz Boutique
Web ~  http://www.chintafiezz.com.my/

 

NBH0127 AINUN JUBAH DRESS



NBH0128 HAIFA DRESS


You Might Also Like

0 Comment