2.0.1.4

12:59

Selamat Tahun Baru to all my blog readers..cewah pasan je macam ramai benor baca blog aku ni..tak kira, nak wish jugak untuk sesapa yang rajin menjengah ke blog tak baper nak glamssss ni..Semalam celebrate kat ne korang2 sume..aku & mr hubby, atas katil (hihi..hah, jangan pikior ke lain plak..ai is tengah bendera merah so lepak atas katil sambil layan tv)..mr hubby awal2 dah fengsan..so aku le layan tv sensorang..tapi jap je sebab lepas tu tv tengok aku..sedor kejap sebab macam dengar bunyi bunga api kat area umah aku ni..

Azam tahun baru..hmmmm..tengah pikior ni..banyak sangat dalam list..tapi macam malas nak tulis kat sini..tulis dalam hati je..hihi..sendiri tau, sudahhh..

okey la ni nak bagi kalendar 2014 kat korang..gigih aku google tau..hihi..


You Might Also Like

7 Comment

  1. Selamat tahun baru fieza.. semoga ape yg diimpikan menjadi kenyataan tahun ini.. aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin..Selamat tahun baru juga ina, maisarah & hubby :)

      Delete
  2. selamat tahun baru fieza... semoga tahun ni dan tahun mendatang lebih bermakna kepada fieza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru dear ;)..Aamiin..

      Delete
  3. wah..templet baru..salamat thn baru fieza :)

    ReplyDelete