Yeayyyy

14:55

PhotoBook Free dah dapat hari jumaat lepas..aku kan suka free2 ni..hehe..tambah2 PhotoBook..kalau nak beli, selalunya aku kumpul duit dalam tabung dulu..percayalah..ritu aku ada dapat e-mail dari Groupon..PhotoBook Malaysia ada offer free 1 million photobook..cuma bayar duit postage je..aku pun apa lagi laju2 beli kat GroupOn..

Aku design photobook ni hari selasa ~ rabu..ambik 2 hari aku nak design..dah le aku tak baper nak kreatif..tapi x susah pun..susun je gambar mana yang nak masuk dalam photobook..yg ni aku amik gambar2 hanimun kitaorang ke USS ritu..ngeeee

aku submit order hari Rabu, hari Jumaat dah dapat photobook..cepat photobook ni buat keje..bagus2..nanti offer lagi free photobook..hehe..

PhotoBook ni size 6" x 6" Mini Square Softcover..okey le,mini pun mini..janji FREE..ngeeee



You Might Also Like

3 Comment

  1. Bestnye photobook free. Terlepas kat Groupon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pe..hope PhotoBook M'sia ada buat offer free lagi next time..hehe

      Delete
  2. hyeeee.. sy pon ade beli voucher ni.. tp xbuat2 lg sbb tgh pk 1 page nak letak gmbr brape byk.. huhu.. nmpk jelas x gmbr tu klu letak 2pic per page ? ade tips ? nk ltk gmbr g uss jgk.. hehe..

    ReplyDelete