Wedding anak bos

11:54

Kat FB aku dah share gambor2 ni tapi besa ar harusss jugak masuk kat blog..sebab kat blog boleh membebel panjang2 sikit..ngeeeee

Hari sabtu minggu lepas, aku & mr hubby attend wedding anak bos aku..harusss attend..bos yang aku jaga ni kowt..kang tak attend,rasa macam P/A yang jahat je..hehe

ni gambor2 sepanjang majlis..gigih aku duk snap2 picture..majlis ni bos aku buat kat rumah tapi dia pasang banyak khemah..so tetamu2 yang datang, makan tak tergesa-gesa sangat sebab nak bagi tetamu lain duduk sebab banyak meja lagi..contoh cam aku & mr hubby..kitaorang sampai je, amik makanan, siap dah abis makan aku duk berulang amik cendol,ice cream, marshamallow with chocolate lak..kebetulan meja yang kitaorang duk tu betul2 mengadap booth ice cream,chocolate fountain, sweets, cendol ni..memang muka tak malu aku duk berulang ke situ..hihi..ala, aiolls kan P/A bos..apa nak heran..ngeeeee


sekarang aku kalau attend wedding, suka pakai skirt ke, dress ke..tak tau la sejak bila aku suka berfesyen ni..dulu2 attend kenduri kawen, pakai baju kurung je..

guna Waze je supaya tak sesat larat..eh, haritu ada gak tersesat sikit..co pilot confuse..

eskrem, eskrem, eskrem

chocolate fountain..masa mula2 aku cam nak makan chocolate fountain ni dengan apa..pas tu berlakon la buat2 tangkap gambor sambil tu peratikan budak2 yang amik chocolate fountain ni..dah tengok budak2 tu buat baru aku cam 'oooo..macam ni'..hihi..mahap le ahkak ni jakun..

aku amik marshamallow & biskut jari tu..pas tu buh la chocolate fountain sikit..

ahakkkk..aku yang peghak..

ni amik untuk mr hubby..cendol songkok tinggi..dap dap..

dapnya eskrem ni..eskrem free..hihi

masa nak gerak tu, baru perasan ada photobooth & guestbook corner plak..suka suka suka..aku kalau attend wedding yang ada photobooth & guestbook corner ni memang berkenan bebenor..time to mengedik2..harap maap la time kitaorang kawen, tak de photobooth bagai ni..kalau ada, confirm aku amik..hehe

ai loikeeee ;)


"SUB, bukti saya datang tau"..hehe..siap gambar lagi..photobooth ni siap dengan kamera & pc..ada orang yang jaga..nanti dorang tangkap gambar kita pakai kamera yang dah link dengan pc tu..then terus print 2 keping..1 lekat kat guestbook ni..1 lagi bagi kat kita..


macam cun je, macam comey je..suka gilossss gambor ni..

RAJA SEHARI nya..kata bos aku menantu laki dia ni keje ngan TV3..mungkin belakang tabir kowt..x de gambor pengantin sbb masa aku sampai tu pengantin tengah makan beradap..dah makan tu bersanding plak tapi pelamin dalam umah..malu ar nak masuk dalam umah..


hamikkkk ko doorgift..sampai 4,kitaorang dapat..mana tak, sampai2 tu salam ngan bos & wife dia dapat 2..nak gerak balik tu, salam lagi sekali..dapat lagi 2..hehe..hat gambar tu tetamu yang tulis kat guestbook, tangkap gambar kat photobooth..nanti dorang akan print 2 keping..1 tampal kat guestbook..1 dorang bagi kat kita..comey je..gambar tu lekat kat straw, pas tu ada reben  kat tengah..

Maxi Dress/Jubah/Kurung/Tudung ~ ChintaFiezz Boutique
BeautyCare ~ chinta.fiezz.shop
BlogShop ~ ChintaFiezz Shoppe

to order ~ PM
1)PM / Text / Whatsapp ~ 0126805640
@ WeChat ~ ChintaFiezzBoutique
2)inbox NAME/ADDRESS/TEL NO /ITEM CODE & COLOUR

You Might Also Like

4 Comment

  1. beb..cantik skirt...saiz untuk haku yg xxxl nih ado ker...

    ReplyDelete
    Replies
    1. skirt ni free size,beb..aku rasa sampai size L je boleh fix..eh, ko size XXXL ke..rasa buang 1X tu..XXL..aku ada tengok website mana ke, jual skirt untuk plus size ni..tak hingat..ko try google..

      Delete
  2. uuu.. caya la mjlis kawen cmni.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak first kawen, tu meriah kemahennnnn..hehe

      Delete