Terkena kat batang idung

15:06

aku kan baik..kan...sekali padan muka terkena kat batang idung sendiri..sedeyyyy..nasib badan..niat nak tolong tapi orang yang nak ditolong tak nak tolong diri sendiri..hmmmm..terpulang ar..letihhhh nak layan..bukan letih nak layan tapi letih bila melayan, pas tu diri sendiri yang kena balik..biar lah orang berkenaan pikir sendiri..tepuk dada tanya selera..tak larat nak paksa2 orang kalau orang tak mau..

kalau rasa2 tak mampu nak teruskan, stop je ar..buat la apa yang rasa nak buat..hishhhh..mood ~ sentap pagi ni,kena jerit free2 je..agaknya aku ni baik sangat..tu asik kena jer..

You Might Also Like

2 Comment