Sue & Aizuddin

17:08

sabtu & ahad lepas, weekend yang bz..hari sabtu attend majlis nikah cousin mr hubby kat Ampang..hari ahad, majlis resepsi..

so meh ar layan gambor2 masa majlis pernikahan dan majlis resepsi..tapi masa majlis resepsi, gambor pengantin tak de..aku & mr hubby gerak awal..kitaorang nak bawak mak sedara aku yang bakal jadik pengantin bulan 3 nanti, gi sopping barang kawen dia kat Nilai, N.9..

okey..jom layan gambor2..

muka cam bagus je..ngeeee

mr hubby sibuk chit chat chit chat ngan sedara mara dia..jadik kita snap cenggini je ar..

oh plissss..ohver rasa pose cenggini..


selfie adik ipar aku..tak de keje..


majlis nikah..buat di rumah..pengantin lelaki dinikahkan sendiri oleh bapak mentua..hehe..sure nebes ko..berjabat tangan ngan pak mentua..rasa aku 2 kali lafaz..yang first tak dengar sebab waktu majlis nikah ni hari ujan..so bising sikit..


pengantin nya..Sue & Aizuddin..alhamdulillah telah bergelar suami isteri..

Majlis Resepsi Ahad ~  22/12/2013

adik ipar aku..ada photobooth jugakkkk..ai like tapi masa ni segan nak amik gambor sebab ramai sedara mara mr hubby..aiolls kan pemalu sikit..

sebab malu nak amik gambor ngan props kat photobooth..suh adik ipar aku amik gambor aku tengah tulis kat guest book je ar..

pelamin raja sehari..simple but nice ;) 

You Might Also Like

1 Comment