Kisah Benar

10:01

Kisah Benar..aku copy paste dari fb member aku..kejadian terjadik pada adik dia sendiri..


::Alhamdulillah adikku telah dijumpai & smkin baek..:: Sdikit prkongsian cerita buat semua spya berhati2 bile memandu & klau ade org bagi signal tnjuk tayar bocor buat x tau je dlu sbb bile berenti rupe2nye ade yg sdang standby diblakang..bile adik hndak betulkan tayar ade yg menepuk bahu dia smpai dia trus x sedarkn dri (kmgkinan besar dipukau)..dia tidak dpt dikesan dri jam 11pg smpai kul 7ptg (telah dibawa ketmpat2 yg tdak dpt dknalpsti) & di tnggalkan semula kat tmpat asal dia diculik dlm keadaan lemah & x sedarkan dri dlm kereta yg dimatikan enjin n ditutup rapat setelah dirompak..kami brnasib baek krana dia smpat dijmpai oleh kluarga secara tidak sengaja setelah lokasi dikesan melalui find finder (perompak cuma amik duit je..hp & purse tak amik..semasa kejadian adik member aku ni belum bank in duit sales lagi so agak banyak duit kat tangan dia)..kejadian ni terjadi dekat duke slepas susur kluar sentul tepi taman batu muda..

*BERHATI2 & JGN BERHENTI WLAU APE PON YG JD SMPAI DIYAKINI TMPAT TU BETUL2 SELAMAT!!!

Peringatan untuk diri sendiri & semua.. 

You Might Also Like

4 Comment

  1. Jaga diri tambah lagi bila sorang. kena beringat selalu. info yang berguna

    ReplyDelete
  2. huhuhu..scarynyer..macam2 orang dah ada sekarang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la pasal..kita kena hati2 & beringat selalu..

      Delete