HR Steak Kg.Baru

11:56

Ni story seminggu ke 2 minggu lepas ke 3 minggu lepas..baru nak citer..nampak tak ai is bz..

Meh sini nak tepek gambar2 masa kitaorang gi makan kat HR Steak area Kg.Baru (alamat sila google sendiri..hehe..tapi x susah pun nak cari..Kg Baru kowt..sume orang KL tau ar..lagipun HR Steak House ni cam glamssss jugak..)..ni pilihan adik iparku..aku rasa kalau aku & mr hubby gi ber2 je, confirm mr hubby cari tempat lain..penuh giler kowtttt..ngan tak de parking kat situ..fuhhhhh..lotih mak..eh, cam aku lak yang bawak keta..hehe

testing, testing..Gadjet baru mama..hehe

eh, eh termasuk plak gambar mak mentua ai yg homey2 ni..

pilihan mr hubby..aku tak ingat apa nama menunya..Rasa nama dia cam ada sirloin2  (mebi..ahkak tak ingat) tapi yang sure daging & sos black pepper..

pilihan aku & mama..chicken chop..yang depan tu, adik ipar aku punya..pun aku tak ingat nama menunya..tapi ada tiram, udang, ayam  & daging..hah, ambikkk sume masuk sekali..

Komen ~ rasa okey, sedap..dari 5 bintang, bagi 3 bintang..hihi


Okey, nak pomot pada korang2 yang baru2 nak mencuba 'FEELVOGUE FOUNDATION' boleh cuba yang trial pack (5gm)..detail contact kat bawah ni ;)

BeautyCare ~ chinta.fiezz.shop

to order 
1)PM / Text / Whatsapp ~ 0126805640
@ WeChat ~ ChintaFiezzBoutique
2)inbox NAME/ADDRESS/TEL NO /ITEM CODE & COLOUR

You Might Also Like

3 Comment

  1. sue pun slalu gak makan cni..sbb leh consider murah jgk.. tapi dh lama x gi sni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kitaorang festime datang..mak mentua belanja..hehe

      Delete
  2. sedapnya chicken chop..lama dah tak makan chicken chop.

    ReplyDelete