EH!!!!!

16:46

Jumaat lepas aku kena jadik P.A. ganti kat pejabat Timbalan..ada la sorang staff kat pejabat tu duk pengaruh aku suh joint contest online..memula aku cam malas je nak joint..masa staff tu duk tunjuk2 kat aku pun, aku cam angguk2 je..tak minat la katakan..sekali dah dia duk ulang ayat yang sama je..meh la aku joint jugak..dia duk citer ada staff2 kat sini menang contest online ni..hadiah cam best2 jugak..jadik meh la aku pun mencuba nasib..hihi..kowt2 menang..banyak kowt..sume aku joint..korang nak joint jugak, klik ar sini..contest untuk Disember sampai harini..hihi..jahat tak jahat tak..contest expired harini, baru harini aku share kat blog..hihi..kalau rajin, meh ar kita sama2 terjebak joint contest ni..kita menang beramai2..hehe..

Majalah EH online..aku joint sume contest yang promosi ni..

You Might Also Like

3 Comment

  1. wah menariknye.. nak join la jugak.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom jom..nnti share hadiah yeak kalau menang..hihi

      Delete