Dragon Fruit

15:49

Bz nya aku harini..**lap peluh**..bos dah start keja hari ni selepas bercuti sebab anak dia kawen ritu ..surat melambak2 nak kena rekod lepas bos dah minit pada pegawai2 dia..**lap peluh lagi**..oleh sebab tuan blog agak bz harini jadik aku share pasal ni je ar..amik semalam kat FB..info dari majalah PA & MA..

baru tau kowt kebaikan buah ni..kat area ofis aku ni setiap selasa & khamis ada pasar tani..ada la orang jual ice blended original guna buah..bukan guna serbuk2..no no no..aku rajin gak beli ice blended dragon fruit ni..sedap kowt..tak sangka plak berkhasiat dragon fruit ni..erm..okey, nanti kalau mengandung nak makan buah ni hari2.. ;)


Maxi Dress/Jubah/Kurung/Tudung ~ ChintaFiezz Boutique
BeautyCare ~ chinta.fiezz.shop
BlogShop ~ ChintaFiezz Shoppe

to order ~ PM
1)PM / Text / Whatsapp ~ 0126805640
@ WeChat ~ ChintaFiezzBoutique
2)inbox NAME/ADDRESS/TEL NO /ITEM CODE & COLOUR

You Might Also Like

4 Comment

  1. alahai dragon fruit ni memang sedap. masa prgnant ari tu kita sukaaa sangat makan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wieyna..patut anak2 wieyna comey2..okey,nanti nak amalkan jugak ;)

      Delete
  2. jarang dpt makan dragon fruit, kalo makan sejuk2 sedap sgt, nyaman je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la eMMe..saya selalu beli dragon fruit ni yang dah jadik ice blended kat pasar tani setiap selasa & khamis..hehe

      Delete