Best Dress

10:52

Mr hubby menang Best Dress Male masa attend Dinner ofis hari Jumaat lepas..hihi..aku tak folo sebab dinner ni untuk staff2 sahaja..so aku duk umah mak aku..

tema ~ Hijau Islamik..aku suh mr hubby pakai baju batik kaler hijau yang memang mr hubby ada tu..mr hubby tak sure nak pakai ke tak..just bawak je..nengok masa dinner tu, mr hubby pakai baju untuk main paint ball kawan dia punya..siap dengan ikat kat kepala tu..kalau tengok macam ala2 pejuang islam..baju memang kaler ijau tapi ketat sikit..jenuh la mr hubby cakap duk tarik2 baju sebab pendek..nampak peyut yg roy2 tu sikit..hihi..

Baju kemenangan.. ;)
Lepas menang Best Dress Male ni, mr hubby cakap berebut2 staff lain nak tangkap gambar ngan mr hubby..okey..awak hensem.. ;)

Hadiah Best Dress Male

Hadiah kemenangan ~ set penjagaan diri lelaki (perfume & body shampoo)
MC ~ DJ ERA.. 

okey, tak jeles..walaupun yang layan radio ERA, aku..mr hubby radio feberet dia SINAR FM, uolls..


artis jemputan ~ NUBHAN

kata Mr Hubby, Nubhan dulu sebelum joint AF, staff Agro Bank Cawangan K.Pilah


You Might Also Like

6 Comment

  1. wahhh. bestnyer dinner jemput retiss.. bile la jkr nk dinner jemput retiss...retis sendu sendu pon jadikla...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. kan kan..retis yg suam2 pun okey la..hehe

      Delete