13 Jam A380

13:05

Dulu2 sebelum kawen, memang feberet baca novel..tapi lepas kawen langsung tak minat nak baca2 novel ni..Bila ke masa aku nak layan novel kalau time hari keja sampai umah dah malam..weekend plak ai is bz dengan keja2 umah..so sebab tu aku jadik malas & tak minat baca novel..padahal dulu sebelum kawen, hobi utama..aku boleh habiskan 1 novel dalam masa sehari je..memang tak buat keje lain ar,ngadap novel je..tapi lepas kawen, terus jadik tak minat nak baca novel sebab bz kat opis & kat umah..ai is fenatttt..

Macamne aku leh terjebak minat baca novel balik ni????al-kisahnya ada sorang opismate aku ni memang kaki novel..siap baca novel online kat penulisan 2u tu..kadang ada novel dalam tu tak citer sampai abis, nak tau ending kena beli novel, gigih la ahkak aku ni gi cari novel tu kat kedai..kagum aku ngan dia..ada gak kenkadang aku temankan dia gi cari novel kat kedai buku dalam Pertama tu..pas tu habit dia plak bila dah abis baca satu2 novel, dia rajin la berciter balik pasal novel tu kat aku..detail hokayyyy..aku ni dengar je la..haritu kat opis aku ada 1 event kat Dewan..ada la bukak booth2 termasuk booth jual novel2 ni..aku pun try beli 1 novel ~ 13 Jam A380..sebab kan aku bitau ahkak aku yang kaki novel tu lepas abis baca satu2 novel, dia story kat aku novel yang dia dah baca..dia cakap novel ni best..jadiknya aku beli novel ni 1 dulu sebab aku nak tau minat aku baca novel macam dulu ke @ pengaruh opismate jer..kang beli banyak2, tak baca..letak kat rak @ dalam drawer je..membazir (geleng2 kepala)..

aku beli novel ni bulan Oktober, semalam masa nunggu mr hubby baru abis baca..fuhhhh..terasa diri hebat berjaya habiskan novel yang ada 800 lebey mukasurat..dekat 2 bulan aku nak abiskan 1 novel..aku bukan baca hari2 pun..selalunya aku baca time tunggu mr hubby petang2..kadang mr hubby lambat amik aku..masa tu baru aku layan novel..


next novel, aku pinjam adik ipar aku punya novel..apa ke ntah tajuk dia..Kasih something2 (tak ingat)..baca sinopsis, macam menarik..nanti yea aku share kat sini dah abis baca..tapi 2 bulan le nak abiskan novel tu sebab tebal macam yang 13 Jam A380 ni jugak..macam aku cakap, aku bukan baca novel hari2..time ptg2 tunggu mr hubby baru aku baca..

You Might Also Like

0 Comment