USS Part #6 Far Far Away

13:48

Sambungan USS..tak abis lagi..ni kat Zon Far Far Away plak..tempat Shrek tapi ritu tak nampak character Shrek..masa aku & mr hubby beratur nak tengok Shrek 4-D Adventure, ada nampak character Pinochio tapi nak tangkap gambar, kitaorang tengah beratur..mr hubby ada ajak tapi aku cakap tunggu dah abis tengok Shrek 4-D le..sekali kuar2 tengok, dah tak de Pinochio..




Sebelum masuk tengok Shrek 4-D Adventure, kena lalu kat sini dulu..dengar story teller bagi intro..


lepas tengok Shrek 4-D Adventure..BEST!!!!




Good










Magic Potion Spin..Magic Potion Spin ni dalam Fairy Godmother's Potion Shop..keluar2 dari tengok Shrek 4-D Adventure, terus masuk kat sini..

muka berminyakkkk..oh no....

dalam Magic Potion Spin..masa ni kaki dah sakit giler..nak ilangkan lenguh jap, naik ni..
Attractions kat sini Shrek 4-D Adventure (harus tengok..masa shrek kejar penjahat tu naik kuda terasa kerusi gerak2, labah2 jatuh kat kaki macam real je, si donkey tu acum2 depan muka sampai terpercik2), Donkey Live (sesuai untuk kanak2 ~ yang ni aku & mr hubby masuk jugak nengok..cam shomel je kena nyanyi2, menari2..haha), Magic Potion Spin (yang ni pun untuk kanak2 jugak..macam gambar kat atas tu)..kat dalam USS ni, aku rasa yang kat Far Far Away & Madagascar adalah sesuai untuk kanak2..

You Might Also Like

8 Comment

  1. Best nyaaa ! Nak pi jugak lah .

    Jemput ke entry Aiman : HILANG SUDAH!

    ReplyDelete
  2. Wahh banyaknyer episod USS ni..pasni ada lg x?hehe..
    mmg tingin sangat nk pgi tp tgu kids bsr sket..br syok jln2 :)

    www.naturally-vitamin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ada lagi part part..jgn wisau..tungguuuuu

      Delete
  3. Story teller b4 tgok movie shrek 4D tu boring. Tapi shrek 4d best kan. Effect dia real.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, betul, betul shrek 4D best..seyes effect dia real..especially time labah2 tu, cam betul je jatuh kena kat kaki..kaki akak dh terangkat2, letak atas husband..haha

      Delete
  4. mst penat bergmbor jgak kan..heheh..byk tempat nk bergambr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sue..tau x pe..sekali sekala bercuti, cenggini le gayanye..sume tempat nak bergambor..jdik le model x berbayor..

      Delete