USS Part #5 Ancient Egypt & The Lost World

16:31

Sambungan USS..Yang ni kat Zon Ancient Egypt plak..attraction utama kat sini Revenge of The Mummy..tapi aku tak main game ni..tak berani, beb..aku baca review ada aksi jatuh terjunam & reverse2 mengejut..mr hubby macam nak naik tapi takut pening & uwekkkk kat orang lain..haha..aku yang ni mmg tak berani..macam transformer tu, ada aksi jatuh bangunan, tak pe..sebab transformer itu robot..yang The Mummy ni kan macam seremmmm sikit..

ada 2 game kat sini..yang 1 lagi tu Treasure Hunters..tapi masa nak naik yang ni, beratur panjang..Treasure Hunters ni kita naik keta antik macam kat Genting Highlands tu..

Oleh sebab tak main apa2 game kat zon ni, kita tangkap gambar je la..





entrance Revenge Of The Mummy

Ni karakter hero & heroin citer The Mummy

yang ni pun karakter dalam citer The Mummy..


@Zon The Lost World

mr hubby mintak baju ujan..nak naik Jurassic Park Rapids Adventure ni..aku tunggu kat luar..alasan tak nak naik, nanti baju basah..lagipun ada hp, kamera..kang basah..saja je bagi alasan sbab tatut nk naik menda ni..hehe..


tulun..dinosaur gigit beg..hehe



 homeiiii tak

cak

kitaorang naik Dino~Soarin ni..slow jer..kan dah cakap, aku game bebudak ni, suka..sebab tak laju..
Attraction kat sini ~ Jurassic Park Rapids Adventure, Canopy Flyer (tak berani nak naik, gayat), Dino-Soarin (game bebudak), Amber Rock Climb (x naik), WaterWorld (live water show) ~ yang live water show ni, tak pasan plak..ada ke haritu, ke tutup????

You Might Also Like

4 Comment

  1. ala best dh pegi USS..aku blum jejak lg...huhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fini..harus jejak USS ni..bestttttt....

      Delete
  2. sue sjak dh berumur ni xberani nak naik benda yag gayat, yg buat kecut perut..takutttt..muda2 dulu blh la kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la, sue..saya pun sejak2 dah berusia ni, x de keberanian nak naik benda2 yang gayat @ mencabar diri..dulu sebelum kawen, selamber je naik roller coaster kat Genting tu..tak dak hal..sekarang, memang idok le..

      Delete