USS Part #3 Dah sampai USS

20:25

Sila jangan bosan baca entry aku pasal USS ni,yea..sambungan lagi..

dalam bas OTW to USS..

Passport & Borang Putih yang aku ada citer kat Part #1 Travel Agent..masa kat imigresen S'pore, kena bagi passport & borang putih ni..

nampak LEGOLAND..lalu je..rasa USS lagi best..hehe

Imigresen S'pore

@Imigresen S'pore..tunggu penumpang2 lain yang tak setel lagi..mr hubby breakfast biskut je..jimatttt..hehe

muka excited sampai tak rasa lapar pun nak breakfast..padahal cover line..tak mo breakfast sbb nanti dah makan mesti nak minum, aku kalau dah minum mula ar asik nak terkucil..

Dah masuk S'pore
Kitaorang sampai kat USS dalam pukul 10pagi camtu..terus bergambar depan globe USS tu..jenuh weiiii nak tunggu perkataan Universal tu centre..dah tu orang senantiasa ada je..jadik aku & mr hubby main snap je ar walaupun kiri kanan orang..ghasak le..janji nampak tulisan Universal tu..hehe




Walaupun orang lalu lalang, tetap posing gak..


sampai obersee..hehe..walaupun seberang je pun..x kira, dah negara lain..kira obersee jugak..



kalau ada baby, boleh sewa strollers ni..n aku nasihatkan kalau tak mo sakit kaki sewa la awal2 yang macam motor tu (dalam gambar ni, ada budak tu)..kalau x, merasa le sakit kaki macam kitaorang..dah rasa x lalu lagi nak berjalan..aku sampai tahap rasa nak suruh mr hubby dukung je..sewa baper SGD tak pasti..sebab kitaorang x amik pun..orang berlagak mmg macam ni..pas tu merasa le kaki lenguh gilerrrr..padan muka..balik dari USS, kitaorang mencari pusat urut reflexology..hihi

environment dalam USS


environment dalam USS


tengah tengok map, nak ke mana dulu..dalam hati nebes sebenarnya nak masuk yang hat transformer tu..Revenge of  the Mummy memang awal2 X..

You Might Also Like

0 Comment