Untuk Penjawat Awam

20:49

Pemakaian pants dibenarkan untuk penjawat awam..Tadi aku pun merasmikan pakai pants ke office..macam janggal plak sebab org lain sume pakai baju kurung..hihi..tadi masa nak bekpes, ada officer aku tegur sebab nengok aku pakai pants..aku inform dah keluar pekeliling penjawat awam dibenarkan pakai seluar..dia tak tahu..okey fioneeee...dia cakap nak check ada ke tak pekeliling tu..aku pun lepas bekpes tadi terus search pekeliling pasal seluar ni..nasib confirm betui..sebelum ni aku ada terbaca tapi besa le aku kan suka baca sekerat2..kowt le ada ayat aku termiss baca..nasib confirm ada..aku tunggu jugak kowt pegawai tu datang jupe aku balik..mmg aku nak print out pekeliling tu, bagi kat dia..tapi dia dah jupe kowt..
Pekeliling mengenai pemakaian pants ni ~ Bil.9 Tahun 2013
**Gigih cari seluar slack masa keje private dalam lemari..nasib x buang**

You Might Also Like

6 Comment

  1. Oh, maknanya selama ini akak tak boleh pakai seluar lah ea? Hmm baru saya tahu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah, dear..pkai seluar ni baru je dibenarkan..sebelum2 ni, kitaorang as penjawat awam cuma pkai baju kurung/kebaya n kemeja + skirt je waktu bekerja..

      Delete
  2. wahh..makin stylo lerr gomen staff pasni..hihihi ;)

    http://naturally-vitamin.blogspot.com/2013/11/nak-cepat-hamil-meh-cuba-set-kesuburan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harussss..nak stylo gak macam private sector.. ;)

      Delete
  3. ehh. yer ker nok... ada pekeliling ehh..baru aku tawwww... leh la pakai suar yengki pas ni...kehkehkehkeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah le..dah kuar pekeliling, boleh pkai suar..boley ar kita bergaya gak mcm swasta..hihi

      Delete