No pujuk2

17:30

Sampai je ke hotel lepas balik dari USS terus laki bini cari tempat tukang urut..kaki lenguh giler wei..dah tak lalu nak angkat kaki ghase..

mr hubby kena tukar suar pendek masa urut ni

ai tak yah tukar suar bagai..ai kan comey..lipat2 seluar smpai hat lutut je..

tapi kuanghajo sungguh budak yang urut aku, tau..mula2 dia rendam kaki kita dalam 1 bekas,kan..lepas 15 minit camtu, sambil2 dia basuh2 kaki kita, dia gosok sekali kaki kita dalam bekas air tu..budak yang urut aku tu tak gheti cakap bahasa melayu..bahasa inggeris pun ke laut..udah cam ayam ngan itik bercakap..tapi paham le apa yang cuba dia sampaikan tu..masa dia duk gosok2 kat tapak kaki aku tu, dia cakap tapak kaki aku kasar..dia suh buat treatment (apa ntah nama tu) yang nak bagi licin tapak kaki..dalam erti kata lain, kena tambah duit le..aku geleng2 kepala..dia try gak pujuk2 tapi ai tak makan hasutan dia..siap dia buat bunyi lagik masa gosok tapak kaki aku dalam air tu..macam teruk gile ar tapak kaki aku..ala, pandai je dia nak suh add treatment..idok..aku tetap geleng kepala..no pujuk2..pull stop..hehe..

You Might Also Like

0 Comment