Musim

11:02

tak baper sihat..tapi komited datang keje harini..eh, kan main lagi aku..kalau tak, sikit2 M.C..ngengada btul..start semalam aku dah start sakit tekak. balik keje semalam terus gi klinik..masa sampai klinik tu, dalam kul 7.00pm..elok kitaorang parking depan klinik, ada le 1 kereta ni benti depan klinik jugak..3 orang dalam keta..2 pompuan, sorang laki..yang pompuan 2 orang ni nampak aku pun cam nak gi klinik, berlari keluar dari keta nak masuk klinik dulu..aku jalan slow2 je ar..kose nak berlumba lari ngan dorang plak..masuk klinik aku patient yang no.2..2 orang pompuan tu, masuk sekali jupe Dr..masa sampai tu, Dr tengah sembahyang..okey, tunggu la jap..2 orang pompuan ni asik le pandang2 kat aku..aku buat besa je ar..aku cun kowt,tu dorang pandang2 je..hehe..dalam 7.30 cam tu 2 orang pompuan ni dipanggil masuk dalam bilik Dr.. aku tunggu kat luar..sambil2 tu aku duk baca novel..around 7.50pm, 2 orang pompuan ni tak kuar2 lagi dari bilik Dr..aku tanya mr hubby, camne..mula mr hubby cakap tak pe tunggu je ar..sekali dah dekat pukul 8.00pm, 2 orang pompuan ni tak kuar2 lagi..mr hubby suh aku mintak ubat sakit tekak je..memang tu pun tujuan aku gi klinik..nak ubat sakit tekak yang macam gula2 tu..malas aku nak beli strepsils ke, fisherman ke..tak baper nak mujarab..so masa aku mintak kat kaunter, aku tanya apsal yang 2 orang pompuan dalam bilik Dr tadi tak kuar2 lagi..staff klinik tu inform dorang amik darah..tu yang lama..jadiknya aku mintak je la ubat sakit tekak..nasib dorang bagi..

Bangun pagi ni, aku rasa kepala cam berat..badan panas..sakit tekak dah kurang hasil makan ubat sakit tekak amik kat klinik..tapi sore aku dah bertukar..hehe..mr hubby suruh aku amik m.c. je..tapi rasa cam malas le plak duk umah..mr hubby keje..borinkkkk kowt..jadik datang je la keje..nampak tak komitednya aku..haha..konon..

musim orang demam agaknya sekarang ni..

You Might Also Like

2 Comment

  1. Replies
    1. tQ dear ;) dah sihat sikit harini cuma badan still rasa panas2 sikit ngan batuk..

      Delete