CheckList

13:10

CheckList :~

**Booking Hotel..booking online dengan Agoda..

**Booking pakej hari rabu lepas tapi harini baru buat payment & tadi dah dapat voucher..cuak kejap tadi, payment dah buat dari pagi lagi tapi person in charge tak reply e-mail..sudah!!!! tapi pagi tadi lepas aku transfer payment, aku kol person in charge, dia jawab kol tapi nengok sampai kul baper tadi tak dapat2 voucher, kol lagi sekali..masa kol dia tu, dia baru nak buat voucher kitaorang..dia agak bz sikit harini..dalam kul 12.00 tadi dah dapat voucher nya..voucher ni kena print out..tukar voucher dengan tiket kat ejen nanti..Urusan semua melalui e-mail dan telefon saja..nanti aku bagi link syarikat yang aku amik pakej ni [if syarikat ni okey ar..kitaorg pun x sure, okey ke tak syarikat ni..kalau okey, boleh suggest kat korang..bior aku & mr hubby try tengok service dia camne dulu, yeak ;) ]

**Semalam dah packing baju2, passport & bla bla bla bla..

**Dah buat list apa attraction kat situ & game2 yang lepas tapisan aku untuk main..hihi..sorry, ai is penakut..kalau yang adventure sangat tu, x mooooo..

**hmmm..apa lagi yeak..nanti aku share lagi, x ingat apa lagi nak di checklist kan..hihi..eksaited nak gi holiday..tapi ni checklist yang dah buat sebelum bergerak untuk cuti2 cinta..hehe..sebab cuti2 cinta..aku & mr hubby ber2 je..

You Might Also Like

0 Comment