CFB

13:40

Sapa2 yang follow blog aku perasan kowt kat sidebar (macam gambar kat bawah) link ke blogshop aku..tau x dah baper lama aku tak hapdate kat c2..sejak Ogos, okeyyyyy..apa malas sangat ni, fieza..ntah ar aku rasa cam bz nya aku..kat opis, kat umah..pfttttt..jangan le ditanya apa yang aku bz, aku pun tak tau.benornya lebih pada penyakit 'M' ni..saja tak nak ngaku..ngeeee..

Semalam ada customer whatsapp ke no.personal aku..eh, lupa lak nak bitau..aku dah ada 2 nombor skrg..1 untuk biz..1 untuk personal..kira sekarang aku ada 2 tepon..aku tak beli pun 1 lagi tu..dapat FREE sajork..ada orang tu dapat hp lain..so hp lama dapat kat aku le..tu yang ngengada pakai 2 nombor..saja..senang aku nak tau yang mana untuk biz, yang mana untuk personal..okey, back to the story tadi..customer tu pembaca blog aku kowt..dia tanya stok baju..aku pun cam pelik, aik rasa cam dah annouce kat pages aku no.baru untuk biz..tapi tak pe ar, aku okey je..customer mesej kat mana2 nombor pun aku balas je..tak da hal..tadi aku follow up balik ngan customer tu..then dia tanya mana nak tengok baju2 tu..kat blog aku ke????aku cam..ooo..pembaca blog aku kowt..hehe..tu yang terus harini update kat blogshop..so aku akan start le mengupdate blogshop aku tu..kalau nak order, direct text/WhatsApp/Line 0126805640 @ WeChat ~ ChintaFiezzBoutique..

kalau nak tengok koleksi-koleksi lain, terjah ke CFB ;)

Kat bawah ni header blogshop aku & pages aku..aku update sekali dengan no.telefon yang terkini & no.pendaftaran SSM..pendaftaran tu dah lama buat tapi aku tak update2..

BlogShop ChintaFiezz Boutique..

Pages ChintaFiezz Boutique

You Might Also Like

0 Comment