Tergoda

20:18

aku tergoda dengan baju2 dari 1 online shoppe ni..nama shop seller ni pun unik je..baju2 seller ni jual mmg x de dijual oleh mana2 seller lain..dlm maksud kata lain, design dia hak milik dia je ar..
Mula2 aku tgk design dia, wahhhh tergoda okey..harga not bad..makan ratus jugak..aku rasa kelainan seller ni, skirt dia jual sume jenis batik tapi dia buat design ikut bentuk skirt sekarang ar cam duyung tu..top dia jual utk match ngan skirt2 batik, mmg superbbb cun, tue pasal aku tergoda ;)
Semalam saja tanya mr hubby cantek ke idok baju hat aku berkenan kat online shop ni..mr hubby cakap cantik..lepas aku tanya, terus keluar dari bilik..mr hubby tanya apa motif tanya..nak beli ke? mulut je cakap 'saja tanya pendapat'..padahal hati meronta2 nak beli..tapi mmg mahal pun untuk orang2 yang taraf2 cam aku ni..mampu tengok je ar..aku mmg tengah usha baju untuk wedding adik mr hubby..tengah duk cari baju tema hijau..tue yg duk scroll2 fb, nampak pages seller ni..laju je masuk pages dia sbb baju2 dia cantik sangatttt (pada mata aku ler), x tau ar kat orang lain..tapi sebab reganya mahal, ku mampu TENGOK je ar..huhu..
Ni pages online shoppe tu, sila search kat fb ~ kaleerful couture..x dapat nak letak link sbb aku hapdate guna tab..
(Saja sharing ngan korang..ni bukan iklan yea coz aku x di bayar untuk pomot.saja suka2 share sebab baju2 dia cantik bangatttt)..korang tengok ar gambar2 ni, macamne "cantik ke idok?"








 Update : Link pages Kaleerful Couture, sila klik SINI

You Might Also Like

0 Comment