SYMP

11:59

Sangat tidak best bila kita kena jaga tempat orang lain dalam erti kata lain replace tugas sementara sbb orang yang berkenaan cuti..tambah2 lak yang kita kena jaga tu bilik orang atasan..plus orang atasan tu ada pegawai khas dia sendiri..hmmmm..sangat tidak menyeronokkan..

tadi ada sedikit kesilapan sebab aku tak paham schedule bos tu kat dalam diari dia coz P.A.dia pi letak double discussion & meeting waktu yang sama dari agensi yang sama tapi berbeza isu..tak pasal2 aku lak yang kena marah tadi..huh!!!!!tu sebab aku tak suka ganti tempat P.A lain expecially P.A. yang jaga orang2 besar ni..tapi nak buat camne kan kena le SYMP..kang dapat surat ingkar perintah lak..walau tak suka cuba le amik dari sudut +ve..tang mana +ve nye tak tau le..sebab dah set kat mind, x best..ate cam ne nak pikir +ve nye..

Update ~ sangat stress jaga bos2 besor ni..byknya protokol bagai..aku x sure, bos yang banyak karenah @ pegawai khas dia yang banyak cekadak..NOT SURE!!!!!!!!

You Might Also Like

0 Comment