Scallop & BollyWood

17:30

Tak dak idea nak update apa..so meh ar bagi korang cuci2 mata kat pages aku..klik SINI, tau..ada koleksi terbaru..hangat di pasaran..cewahhhh..hehe..


ni ar antara koleksi2 terbaru di ChintaFiezz Boutique..panas ni, aku baru amik stok..baju ni hot kowt kat FB tapi kelainan dia, skirt tu aku bagi pilihan 3 jenis..korang boleh ar pilih nak yang jenis stripe, polkadot @ plain..baju scallop plain..bagi aku tiga2 skirt pun cantik bila match ngan scallop ni..kalau pakai tu, terserlah keayuan korang gitewwww..hihi..
Spesial untuk readers blog aku (kalau ada, aku bagi diskaun)..hehe..kalau korang order, sila ar mention korang readers #CHINTAHATI81#, terus laju2 aku bagi diskaun & kos postage adalah FREE ;)


**kalau korang nak tengok mix & match scallop mengikut jenis skirt, klik link kat atas ni..


Koleksi ke-2 ~ Stylista Jubah Ala BollyWood..
Sopan & Muslimah gitewwww..

Warna2 lain sila klik SINI..baju ni dari material crepe, kain nipis,jenis ringan/lembut/tak jarang & tak strechable..kalau nak order, sila mention korang readers blog aku..macam aku tulis kat atas tu,k..
0163333046 (WhatsApp/text/LINE)  

You Might Also Like

0 Comment