napa nampak demok ni?

14:22

gambar ni aku dah share kat fb..ni baru aku share kat sini lak sebabnya x de story nak share kat blog..eh, ada je sebenarnya tapi gambar dalam kamera lagi..nanti dah transfer, aku share kat sini lak..tu story lain..

so aku citer pasal aku jupe retis ni dulu ar..hmm, 1 yang aku perasan dalam gambar ni..napa ai nampak demok ni..ke baju mak tu nampak aku cam kembang..hehe..dan dan cakap baju mak..eh, tapi memang baju mak pun..mak tak muat, pass kat aku lak..tapi bila tangkap gambar dengan Azza Elite yg kuruih ni, nampak aku cam demok lak..rasanya badan aku dengan Azza ni sama je..kuruih..comey je..sah, baju tu nampak aku cam demok..haha..salahkan baju..

ni masa aku & opismate gi jenjalan kat dalam MARA..mula2 opismate aku nak tunjuk butik Yatt Hamzah, sekali round punya round terlalu depan butik si Azza Elite ni plak..dia hai hai ngan kitaorg, opismate aku dengan selamba ajak masuk butik Azza ni..aku cam shy-shy cat..tapi masa snap picture,x malu lak..hihi..dulu aku minat kowt group ELITE..serius,okey....siap beli kaset ELITE lagi..dulu2 kaset yea adik2..jangan terkejut lak baca, ahkak mention KASET..hehe

personally jupe Azza ni kat butik dia, dia friendly sangat..dia baru je bukak butik kat c2.. dia jual baju2 wanita & produk kecantikan rasanya..member aku ada beli bedak sejuk Azza ni, untuk resdung kalau x silap..aku tak beli cuma usha2 je..berkenan dengan maxi dress kat butik Azza ni..macam rasa nak beli je..aku bukan boley tengok baju2 yg cantik2, mula ar menggatal je nak membeli..tu mula ar mengimaginasi nak pakai baju tu gi mana2 event..ishhhhh..baju yang beli masa raya ritu pun ada dalam plastik lagi..apa cer????


You Might Also Like

2 Comment

  1. feewwitt..dh mcm retis bila tgkap gmbr sebelah2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..x de maknanya..nampak demok berdiri sebelah azza elite ni..

      Delete