Digi HappyMoments

22:18

Kemalasan melanda nak hapdate blog..sebab malas, aku tunjuk gambar je ar, boley..hehe..point yg nak di story kan, mr hubby menang hadiah harian Pizza Hut..haha..festime menang..x sangka..mr hubby masuk contest DigiMoments masa makan kat Pizza Hut untuk pengguna Digi..kitaorg kan pakai line DiGi..jdik sambil2 makan tu, meh la bergambor pas tu mms kat Digi..tup tup menang lak walaupun hadiah harian je pun..eh eh menang jugak..ingat senang kitaorg nak menang..tetiba cakap kitaorang padahal gambar mr hubby je..aku photographer..hehe..

Eh, tadi mention malas nak tulis2..ni cam panjang lak mukadimah..tengok gambar je la yeak..

Sebab aku hapdate pakai tab ni, meh aku explain..gambar 1st, gambar yg di snap n antor ke Digi utk joint contest ni,gambar 2nd, voucher yg dimenangi..yeayyyyy..


You Might Also Like

2 Comment

  1. voucher RM brape fieza? Me pun suke makan pizza hut, dulu penah pakai Digi prepaid, dulu me ade sampai 3 line tipon tau, skrg tinggal la 1 je line yg dpt di jaga, hahahaha.. Tahniah ek fieza n hubby....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ tQ..ala, eMMe..menang hadiah harian je..dpt voucher Pizza Hut RM50..

      amboi eMMe..sampai 3 line..hebatttt..hehe

      Delete