Dah harga baru

17:27

tanjat gugurl..semalam tengok harga pakej RM199..harini check balik dah naik RM205..terus kontek dengan person in charge (efa)..dabel confirm sebab nak booking..efa ni explain, harga baru tu dia baru update harini sebab currency dah naik jadik harga sume naik..try adjust2, efa bagi harga macam semalam yang aku tengok kat fb dia sebab semalam pun aku ada kontek dengan efa nak tanya pakej RM199 tu ada lagi ke tak? dia inform ada & dia mintak aku e-mail nama, no.telefon & lain2 detail kat dia..aku cakap malam semalam nak e-mail tapi mr hubby saja try tanya2 famili dia nak joint tak..mama bagi keputusan harini so on hold dulu, tak jadik e-mail semalam. lagipun masa sampai rumah, mr hubby terus repair lappy kesayangan..harini aku baru nak e-mail detail yang dia mintak sebab dah confirm famili mr hubby tak nak joint.. sekali check2 tengok dah naik harga plak..nasib kol efa, bitau yang semalam aku ada kontek dia tanya pasal pakej ni, terus dia bagi harga ikut semalam..alhamdulillah..memang tak banyak naiknya tapi dengan sekarang sume barang pun naik harga kena le berkira sikit..hehe..mesti korang cam blur, amenda le aku story ni..later2 ai story yea..hehe..

ni berkaitan dengan entry aku yang NI..

Note ~ kena buat list..apa yang perlu dibawa & apa aktiviti yang nak buat kat sinun..

You Might Also Like

0 Comment