BE ke????

22:36

Ni ke BE yang selalu blogger2 lain selalu update bila dapat dari nuffnang..aku x baper tau sangat w/pun duk letak iklan nuffnang kat blog aku ni..hihi..x pernah dapat kan, tu yang peghak sikit..tdi check nuffnang, tgk2 cam BE..tue pun aku tengok gambar2 BE yang selalu blogger2 lain update kat blog memasing..tengok cam sama je..waaaa, 1st BE dari nuffnang..hihi..aku check tdi, tahun lepas ada dapat gak 2x BE tapi aku x tau tu BE, so aku x update pun kat blog..agknye tue nuffnang majuk x bagi BE, ni baru dapat..alhamdulillah..nuffnang, nanti bagi lagi BE bebanyak yea..hehe..
al-maklum ar blog aku ni suam2 kuku je..idok le ramai sangat yang masuk blog aku ni..hehe..

You Might Also Like

0 Comment