Rentetan post di FB

17:27

Rentetan post yg aku up kat FB semalam, wah sangat mendapat sambutan okey..haha..x de niat nak sakitkan hati orang pun cuma nak bagi orang yang berkenaan sedar diri je. aku pun tak cakap aku perfect . aku admit aku & orang berkenaan sama2 ego n tak nak beralah cuma aku geram dengan reaksi orang berkenaan je.

upenya orang berkenaan pun ada up status kat fb dia tapi sebab aku tak fren dengan dia dalam fb so aku tak tau pun. aku dapat info pun dari informer aku. 

tup tup harini mak tepon aku coz ayah pada orang berkenaan sudah tepon mak, macam marah2..mak suh aku delete post aku yang semalam tu sebabnya orang berkenaan dan famili dia sudah baca..haha..bagus..memang nak kasi dorang baca. so ayah pada orang berkenaan suh aku delete post itu. n aku kena mintak maaf kat anak dia. mak suruh aku beralah. mula2 cam malas je aku nak buat tapi tak pe ar mintak maaf je ar kan. tadi lunch aku dah mintak maaf pun kat orang berkenaan tapi tiada balasan uolssss..

erm..pikir positip, pikir positip..mebi dia take time kowt nak maafkan aku sebab ayat aku kasar giler semalam dalam fb..haha..tiada niat pun sekadar menyedarkan mereka2 je..

You Might Also Like

0 Comment