Myza Faizal

17:18

Kemalasan melanda update blog..sangat2 bz..kononnya le..pdhal ada je buka blog tapi nak taip2 tu cam malasnyeeeeee..hehe

okey, aku share pic masa wedding adik sepupu aku awal bulan ritu..aritu aku dah up gambar nikah dia sekeping, pas tu penyakit M lak dtg..terus tertunda..ni baru aku gigih nak up gambor..

gambar2 semasa hari nikah ~ 7/9/2013







gambar2 semasa hari bersanding ~ 8/9/2013..tak de combine gambar cam kat atas..malas nak edit sebab photoscape, slow giler nak save bile combine gambar..

nampak x betapa comeynya aku dalam famili..hihi

gediks b4 berarak..

hari nak ujan tu weiiiii..bukan edit pict..

pengantin lelaki adik sepupu aku..welcome to our family MYZA

lepas berarak terus makan..pengantin dah lapor..

persembahan muay thai coz adik sepupu aku ni cikgu muay thai (@ tomoi)

ada sudut photobooth & guestbook, harussss le menggedik




 
Pengantinnya..Myza &  Faizal

Renjis-renjis pengantin
mak

abah

mr hubby

aku

pengantin dengan opah kitaorang..sekali opah tertido plak..hehe

enterprame sekali dengan pengantin..



You Might Also Like

0 Comment