Kemalasan melanda

15:25

Kemalasan melanda nak taip2 so layanzzzz gambar2 je ar..ni gambar2 masa jamuan raya kat opis aku 3/9/2013..

alahai, sapa le yang tangkap gambar ni..nampak jauh

patutnya kena pakai baju sama cam kakak-kakak ni tapi aku malas..hehe..kata nak glamer sikit..tu yang pakai baju raya..

penat kakakku ni jadik orang dapo,so meh le bawak dia lari kat photobooth ni..sesi bergambar plak..

siap ada props lagi..kreatip2 pegawai tempat aku ni..photobooth ni hasil tangan jurutera2 kat opis aku ni..kreatif kan jurutera2 ni..

gurau senda adik & kakak.. hehe

Ceria..

comey tak?hehe..

Kitaorg dengan ala2 retis KKRM..nak tau yang mana 1, satu2nya LELAKI HENSEM dalam gambor ni..hihi..Hensem ke??boley ar..Dia ni MC kat Kementerian ni so agak2 glamer jugak le..tue pasal aku cakap ala2 retis..

motip kaki angkat2 kat belakang tu, nak bitau skirt ni kembang..

Siap ada photobooth lagi..curlass ofis aku..hasil tangan jurutera2 kat opis aku..aku memang tak ar nak tolong..tak baper nak kreatip..tolong tangkap gambar je..hihi

erm..dapnyeeee

layanan VVIP dari aku..spesel tau..orang lain tak kose aku nak layan..kakak ni baik ngan aku..harussss le dapat layanan spesel..siap teman makan lagi kat bilik Mesyuarat.

tak tau nak add caption apa..nengok gambar je ar..


Menu of the day 

Kuih Muih/Kerepek

Lontong/Satar/Otak-Otak & lain-lain (x baper nak clear, aku snap picture jauh)

Laksa/Mihun Sup

ABC / Cendol

Kek-Kek
**tak de dalam gambar ~ kambing golek, nasi beriani (lupa nak snap)

You Might Also Like

0 Comment