Jeles berganda2..

12:28

Last week jumaat, aku gi folo kawan aku n anak dia serta bakal menantu kawan aku ni ke butik pengantin..paham je ar gomen, hari jumaat waktu rehat lama kowt..borinkkk, x tau nak buat apa plus bos aku coti..kbetulan member aku ni offer lak, laju je aku folo..anak kawan aku ni bakal naik pelamin bulan oktober nanti..so dorang nak gi survey pelamin sebab pelamin dorang x dpt lagi yg menepati citarasa..korang jangan terkezut lak, kawan aku nak dapat menantu..hehe..kang korang ingat kawan aku ni muda cam aku gak..hehe..kawan aku ni dah 50 something..baya2 mak n mak mertua aku..dah dia offer ajak pi nengok pelamin kat butik pengantin area Ampang, aku laju je ar..suka kowt butik2 pengantin skrg..design moden n up 2 date..
Masa dorang tengah diskus & tengok contoh2 pelamin kat c2, aku snap le picture..sejak2 dah ada blog ni, sume nak update dalam blog..hehe..tambah2 kalau x de idea cam ni dah baper hari x update, aku up le entry yang ni..

napa time aku n mr hubby kawen dulu, x kuar lagi design2 yg vogue camni..jeles okeyyyy..suka yg baju kaler ijau ngan gold tu..jeles kali ke-1
waaa..yang purple ni pun lawa..jeles kali ke-2..
motipppp tngkp gambar dengan dress merah, I loikeeee..jeles kali ke-3..


Pasangan bakal pengantin tengah tengok gambar2 pelamin..yang pompuan tu bakal menantu kawan aku ni..1 tempat keje ngan mr hubby..kebetulan lak :)
untung bakal2 pengantin sekarang baju2 pengantin sume santek2..pelamin pun..jeles berganda2..plus dorang sekarang sume ada outdoor photography, time aku dulu dah ada jugak outdoor photography ni tapi kitaorang tak reti nak cari..sume nak amik kat butik yang sama sewa baju, pelamin so mak andam tau kitaorang dari Kay Ell, asik le kena tambah RM RM RM je..pdhal dah amik 1 pakej ngan dia, bagi le diskaun ke hapa kan???? x pe ar, dah lepas pun..

moral of the story, pada yang bakal2 pengantin tu survey le kat banyak2 tempat & cuba compare harga yang ditawarkan. tapi tengok jugak pada pakej2 yang diberi, kalau okey baru amik..kalau boley biar dapat apa yang korang (bakal pengantin) nak & berpuashati..baru le rasa berbaloi dengan RM yang dikeluarkan..

You Might Also Like

0 Comment