Bila aku menulis di FB

17:06

Aku ni sebenarnya bukan jenis yang suka update2 kat FB..sorry pada korang2 yang suka menulis status di FB..terpulang pada memasing..tapi aku memang tak baper suka..tapi harini memang rekod ar, aku tulis status kat FB. aku tulis tu pun bersebab. aku nak seseorang baca status aku tu & hope dia sedar diri sikit..memang orang tu tak fren dengan aku dalam FB tapi aku tag dengan mereka2 yang berkawan dengan dia dalam FB..kalau macam tu,kan orang tu boleh baca..bukan nak sakitkan hati ke apa cuma nak bagi kesedaran sikit..

Status FB aku harini :~


You Might Also Like

0 Comment