Terperangkap

19:32

Keta kitaorg antara yg terperangkap dalam kesesakan ni pagi smlm..gigih kitaorg bangun pukul 5pagi nak gerak awal balik KL untuk elakkan jammed, sekali tersangkut jugak..perghhhh dah ar masa stuck kat sini, aku dan dan le nak terkucil..jenuh menahan, x leh jugak..ingat aku je, sekali ramai gak yang cari port nak melepaskan hajat..ngeeee..x yah ar aku citer detail..experience sungguh untuk aku..

kitaorang stuck dari pukul 7 lebey camtu..sampai ar 9 lebey baru gerak..sampai kay ell pukul 11am..alhamdulillah..

Harini masuk koje..ikutkan aku dah apply cuti tapi aku postponed cuti esok sampai khamis..esok nak meneman mr hubby ke spital, maybe kena ward n operate..later2 aku story, yeak..

You Might Also Like

2 Comment

  1. mesti tak senang duduk kan?? brapa lama terperangkap?

    btw, Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau x pe..2 jam terperangkap kat sini..huhu..

      Selamat Hari Raya juga, dear : D

      Delete