Kreatif

20:34

Masa bukak2 surat tadi, sekali nengok mcm gmbr kat bawah ni..kreatif sungguh..at 1st aku ingat passport bos aku..mula ar aku dah pikir bukan2 (hihi..sowy boshhh..ingat bos nak pasang ehem ehem..hehe)..sekali bukak2, lorrrr..senyum sorang2 jap aku..kreatif sungguh bakal2 pengantin sekarang..ni sah2, family M.A.S..hehe..x de pengantin koje M.A.S, mak pak pengantin koje M.A.S..sampai kad kawen buat ala2 tiket flight, siap kaver kad macam passport lagi..curlassss..

senget le sikit kepala nengok gambar ni..malas nak betulkan..hehe
tertipu jap aku masa mula2 bukak sampul kad ni..sesapa yang coming soon nak kawen tu, x de idea nak buat wedding card, boley ar cilok sikit idea ni..kalau ada budget lebey..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Kellasss.... org skang ni, macam2 gaya kad jemputan... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la pasal..kreatif sungguh bakal2 pengantin skrg..saya dulu tak baper nak kreatip sangat..kalau tak, mau buat lambang KKR kat wedding card..hehe

      Delete