Kad Raya

10:56

kepada kengkawan, famili & pembaca blog http://chintahati81.blogspot.com, card raya for uollss.. :D

esok aku & mr hubby gerak balik Ipoh lepas keje..this year raya turn Ipoh, ptg raya pertama balik kampung aku lak kat Kuala Kangsar..Nasib kitaorg dua2 satu negeri (so tak de la adegan tarik tarik rambut cuma adegan muncung2 je..hehe..guwau2 je..dont take it serius lak)..memandangkan time coti2 raya nnti mesti cam malas nak update blog tambah lak line tenet kat kampung mesti tak baper nak clear sangat..jadik tengah ghajin ni meh ar aku tepek kad raya..kebetulan mmg tengah free ni sebab bos dah start coti, tue yang ghajin mengedit2 buat kad raya..sekarang kan canggih manggih..sume pakai teknologi jer..

 Terima la pantun aku yang tak seberapa kat atas ni..ngeeee..cari kat mr google..kang korang cam kagum lak, aku karang pantun sendiri..hehe..


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI  
& 
MAAF ZAHIR BATIN

dari FiezaSani
kepada semua kengkawan, famili & readers http://chintahati81.blogspot.com

You Might Also Like

6 Comment

  1. Replies
    1. Shazrina ~ Selamat Hari Raya Aidilfitri,dear :D

      Delete
  2. Salam Fieza, untung la satu negeri.. i ni dua negeri.. blk Perak (slim river) dulu... tapi tak sure la.. coz my mum kat sentul, tak tau la blk SR ke tak, wallahualam.. kalo raya tahun ni kat Sentul pun okay gak kan.. pastu kalo takde aral, raya ke dua gerak balik nogori...

    Salam lebaran, maaf zahir batin Fieza~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Lebaran eMMe..

      Alhamdulillah, dapat suami 1 negeri..advantage tapi kenkadang berebut jugak time balik kg..hehe..contoh~kalau balik kg 6 hari, 3 hari belah hubby, 3 hari belah saya..tetap nak adil walau 1 negeri.

      Tahun ni eMMe & husband festime raya ngan twins..best,best..tak kisah kat mana pun as long dengan family..hehe..Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin eMMe..

      Delete
  3. Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin Fieza, berhati2 dlm perjalan pulang ke kampung ya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin dear :D

      tQ :D dear..u too hati2 dalam perjalanan balik ke kampung..

      Delete