Hasil @ KWC

16:24

Hasil menyopping @ KWC minggu lepas. at first meneman je mama (mak mertua) & adik ipar aku sopping..tak de niat pun nak jugak..hehe..kononnnnn

pas tu masa temankan adik ipar aku sopping tu, kat KWC pada sesapa yg tak tau kalau nak murah beli borong..ada kedai dia bagi borong 6pcs, ada kedai dia bagi borong 3pcs..ada yg bagi borong sama item @ lain2 item..terpulang pada kedai tu..masa jenjalan kat KWC tu, aku tertarik kat 1 kedai ni..dia offer baju RM15 jer..murah kowt..aku le yang start masuk dulu, kalau x silap..pas tu adik ipar n mama pun folo sekali..masa tengok2 baju kat c2, eh cam berkenan plak..aku le..adik ipar aku masa tu tak pasan dia ada yg berkenan ke tak..tapi dah salesgirl tu cakap boleh beli borong minimum 6pcs..laju je kitaorang pilih..aku & adik ipar aku..aku pun tumpang sekaki..amik punya amik..total 10pcs..dapat harga borong..aku dapat 5 helai, adik ipar aku pun 5 helai..setel..

balik rumah, adik ipar aku semangat ni nak try baju2 dia beli tadi, aku rilex je..sekali dh try amik kooooo..3 baju yg adik ipar aku beli, tak muat..macam balut nangka (adik ipar aku yang cakap, aku tak cakap..hehe)..baju2 tu sesuai untuk size S-M..tapi masa tengok kat kedai tu, nampak cam besar..haha..lepas tu adik ipar aku duk cari sapa mangsa dia nak suh beli 3 baju dia tak muat tu..pas tu kitaorang duk pakat gelak kat adik ipar aku..dia membebel2 lepas tu..pas tu mr hubby offer kat aku, aku muat tak baju2 yang adik ipar aku punya tu..mmg aku ada try..kat aku okey je..kira baju2 tu memang size aku le..so mr hubby amik 2 baju yg adik ipar aku tak muat..lagi 1 tu, aku tak baper berkenan sangat..so hasil @KWC macam dalam gambar :)..dalam konon2 masa mula2 tak nak tu..ni baru baju2 macam blouse, skirt..yang untuk baju raya, aku dah aim hat online punya.. ;)

moral of the story ~ kalau korang menyoppink kat KWC ni, ada sesetengah kedai boleh try sebab ada fitting room..ada yang tak boleh try..jadik kalau badan jenis besar, if tak boleh try, tak payah amik..kang tak memasal korang cari orang nak jual balik..even baju2 dia jenis kain strechable tapi untuk yang bersaiz besar, tak recommended..

You Might Also Like

3 Comment

  1. rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 /pc opk kesuburan
    email; lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
    sms:puan nor 0122723104

    ReplyDelete