SPR

10:04

Alhamdulillah elaun bertugas untuk SPR masa PRU-13, dah dapat last week..Hari Khamis lepas dapat kol dari SPR, dorang mintak amik sendiri elaun kat pejabat SPR WPKL @ Kg.Baru,KL. Hari Jumaat terus gi amik.Masa kitaorg gerak tu dah lambat dalam 11 lebey camtu..sekali ingatkan boley sampai sebelum pukul 12 sbb hari Jumaat kan pejabat Kerajaan rehat dari kul 12.15-2.45..sampai je area KL,jalan jammed tambah2 lak kat Kg.Baru tu..hadap je la jammed..nk buat camne,kan..kitaorg naik keta..masa sampai area pejabat SPR WPKL tu, dah 12 lebey..try je ar dabel check kot dorang tak tutup lagi..naik tingkat 3, legaaaa..mmg dorang tak tutup lagi..lagi best tak de orang langsung.masa hari khamis, adik aku gi amik adik aku cakap orang ramai giler..yang time aku amik tu mmg tak de orang,ada pun staff SPR je..mebi orang duk ingat pejabat SPR dah tutup untuk rehat..masa duk depan staff tu, mengah aku jap sbb naik tangga..lif x rosak, aku penakut sikit naik lif, mr hubby tunggu dalam keta sbb tak de parking..masa tunggu lif tu, dengor lif dia bunyik semacam je..gigih mengira anak tangga.nasib tingkat 3 je. 

so hasil bertugas sebagai petugas SPR dapat ar sijil penghargaan & RM RM RM RM (hehe)..jumlah dirahsiakan..RM**~simpan, RM**~have fun @ Genting..later2 story,k & RM**~untuk perbelanjaan harian.. :D



You Might Also Like

0 Comment