Manjer's de Closet

16:48

Patutnya entry ni dah buat masa bulan Jun tapi besa ar biz woman ni bizi,kan..terus tertangguh..ikutkan hari ni aku bizi jugak tapi nengok blog aku ni sepi je,harus update something..jadik meh le aku tulis entry ni..

entry ni nak ajak korang shoppinggggg..shopping untuk raya :) kowt korang nak cari baju2 untuk raya tapi malas nak kuar2kan sebab panas, jalan jammed, pas tu time2 puasa ni letih sebab tak leh nak makan n minum time siang2 hari,sure kalau berjalan pun cam tak bermaya gitewwww so sekarang ni sume main click, click je..korang click ar ke manjerdecloset. Item2 yang dia jual cam T-Shirt, Blouse Muslimah, Jubah, Kemeja Muslimah, Tudung, Baju Kurung, Baju Melayu pun ada..Harga Baju Melayu dia jual murah ar compare yg aku selalu nengok seller online jual..kira okey ar..hmm..so boley ar korang nak cuci2 mata ke..eh, jap manjerdecloset ni ada 2 fb,1 untuk jual baju2 yang aku mention kat atas tadi , 1 lagi khas for baby..kat blog dia ada link 2 fb..Manjer's Closet & Baby Manjer's Closet..kalau malas nak cari2, korang klik je link aku bagi tu..tapi seyes comeyyy je baju2 baby..nasib ahkak tak de anak lagi, kalau tak mau grab selai dua (selai dua, aku rasa lebey dari 2 aku grab..hehe)

Yang ni aku dapat free letak banner kat FB Gerobok Manja coz aku sewa tapak iklan kat group Manjer's ni..

Ni pages ~ Manjers.Closet (Klik,Klik)


yang aku bulatkan 2 tu link FB Manjer's Closet..ada 2..pilih ar yang mana korang nak..atas sekali yang aku bulatkan, link blogshop Manjer's ni..



yang aku buat 4 segi tu, aku dapat letak banner free kat blog Manjer's Closet ni sbb aku sewa tapak iklan group dia kat FB..kalau sesapa ada biz online, nak pomot boleh jer sewa tapak iklan Manjer's ni..RM5 je untuk sebulan..


You Might Also Like

2 Comment

  1. Tkasih dear share pasal blogger online shoppe ni:)

    mcmner bulan posa ni? ade sihat? ;')

    ReplyDelete
    Replies
    1. wc ML..sharing is caring..alhamdulillah,sihat2 je :D

      Delete