Kenapa nak marah2

14:00

Mood down sekejap..baru lepas kena marah kowt..mebi marah le kalau tengok dari cara reply kat inbox..bukan nak mengata bulan2 posa ni cuma nak luah perasaan je..kalau ada RM RM RM RM, rasa nak je aku beli sume stok..senang citer..ada org beli,bayar terus post..tak yah asik tanya 2-3 kali..aku perati je cara orang kita ni berbiznes..tak la sume tapi ada segelintir tu bile kita tengok biz dorang dah maju sikit, mula nampak cam idung tinggi sikit..apsal yeak..oooo kalau biz dah maju kena idung tinggi yeak..ish ish ish bulan2 posa ni termengata plak..aku tak mengata cuma cakap je..luah perasaan..

aku sebenarnya ada planning kalau ada modal nak beli secara borong ngan supplier yang aku citer ni tapi aku perasan skrg ni kalau aku tanya apa2,cam stok ke apa the way dia reply kat inbox tu kalau ko baca ko tau dia cam marah..membuatkan aku cam tawar hati nak beli dengan dia tapi masalahnya design keluaran dia cun2..aku memang berkenan giler dengan design2 yang dia punya..aku dah try tengok hat orang lain punya..besa je..lagipun design lain tu ramai orang lain jual..yang design supplier ni mmg cun,dia sorang je ada jual so far yang aku nampak kat fb..

erm..dalam dilema?????any suggestion tak kat mana nak cari design yang different, cun & dapat sambutan..so far supplier yang aku story ni, baju keluaran dia mmg cepat giler SOLD OUT..tapi bile kena layan macam ni, aku jadik tawar hati nak berurusan dengan dia..

You Might Also Like

2 Comment

  1. slm fiza alah siannye. mmg 'org kita' ni begitu2.. asal biz nye ok dia mula buat lyn xlayan org tya sbb konon kalu xlayan pun org cari dia gakk.. saborr je la kan di bln mulia ni.. fiza dh selalu gi jalan kenanga/san peng off jln hang tuah tak? gi la sana byk gak pilihan

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..kan..bukan le nak mengata tapi ada le segelintir org kita ni bile biz dah maju sikit,mula ar cam 'UP,UP' sikit..kita tnya stok ke apa,macam layan tak layan je..maklum ar biz maju..cam mana pun orang mesti cari dia..

      tak baper ghajin ke situ..tapi ada le penah dgr org2 duk citer pasal kat c2 untuk org biz sbb beli borong & byk pilihan..boley di usahakan..tQ dear :D

      Delete