FREE MAKE OVER Dinding Rumah Sempena Raya :D

09:48

Tadi terbaca kat blog EIDA pasal FREE MAKE OVER Dinding Rumah FREE sempena Raya,terus excited..baca laju2 entry Eida pasal ni..baca n baca n baca..eh eh cam menarik ni..ala, try je le..kalau rezeki terpilih, alhamdulillah..kalau tak terpilih tak pe ar..tak salah kan mencuba..dari baca je entry tapi tak buat apa2..

Yang pasal FREE MAKE OVER Dinding Rumah ni,  http://www.nadiafarahida.com/ nak bagi FREE 3 biji rumah untuk di make over oleh Wall MakeOver By Na bernilai RM500 setiap satu..part FREE tu yang menarik..kalau terpilih.....3 biji rumah yang terpilih tu mestilah berada di Kuala Lumpur, Selangor ataupun Lembah Klang..tak kisah le rumah sewa ke rumah sendiri ke..

Kalau ikut kawasan rumah yang terpilih tu, aku dah memenuhi salah satu syarat, area Selangor..Lagipun aku kan memang dah duduk rumah sendiri..so kalau kata terpilih, best ar buat kat rumah sendiri..kalau rumah sewa tak baper best sangat..sorry tak kutuk tau yang mana duk rumah sewa cuma kelebihan buat kat rumah sendiri, kita lebih puas hati.. :D

Okey, nak tau apa syarat2 nak joint FREE MAKE OVER ni..jom baca sini ~

1. Like Facebook FanPage Wall MakeOver By Na    (DONE)
2. Like Facebook FanPage NadiaFahida   (DONE)
3. Pilih salah satu gambar dari Facebook Fanpage Wall Make OVer By Na yang kita suka untuk buat kat rumah kita (DONE)

Aku pilih design yang ni :~

1 entry (DONE)

4. Buat entry & attach sekali design yang kita dah pilih tadi, dan sambungkan ayat ini,
"Saya nak http://www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall Make Over By Na dengan design pilihan saya ini kerana design ni nampak elegan & eksklusif. Memandangkan sekarang kat wall rumah saya tu memang kosong jadiknya dengan design ni,  saya nak rumah saya kelihatan lebih menarik, tidak bosan bile terpandang kat wall, bila time cuti2 lepak kat rumah rasa best je plus bila ada tetamu datang, dorang akan rasa kagum".

5.Dah siap entry dengan slogan ayat kat atas, tinggalkan link entry kita kat SINI..settle !!!!

Untuk negeri2 selain dari 3 yang kat atas, boleh jugak joint coz ada hadiah tambahan iaitu 6 Stensils dengan design menarik bernilai lebih RM90 setiap satu untuk dimenangi! 

Tarikh tutup Khamis, 18 Julai 2013..So kalau sesapa berminat nak terpilih dapat FREE Wall Make Over By Na ni, meh le joint sekali..mana tau kowt terpilih.. :D



You Might Also Like

4 Comment

  1. thank you kakkk sudi joinn :)
    nanti nadia marathon lagi sekali dekat semua blog untuk pilih entry terbaik yee :)
    semoga berjayaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 dear..mencuba nasib..kalau terpilih alhamdulillah..hehe..hope akak terpilih le.. ;)

      Delete
  2. nice entry..jemput singgah blog saya - http://mynameishanani.blogspot.com

    jom exchange link..saya dah add link awak..tq

    ReplyDelete