Xtiviti di hari sabtu

22:02

Testing..update pkai tab..tgh lepak kat kedai makan (Restoran Nasi Arab..curlassss..) smbil mr hubby n adik aku nengok bola..mcm le kat umah x de tv..ptg tdi tetiba mr hubby ajak main badminton kat area opis dia kat bangi..situ ada badminton court..ritu abah ada bgi kitaorg 1 reket..tdi semangat nak men badminton punye pasal, gigih cri reket lagi..klu udah 1 je reket nye, nak men camne..dh dapat reket nye, terus menuju dengan bersemangatnya ke bangi..mula2 mr hubby n adik aku je lawan..aku duk kat kerusi pengadil..ahkak kan x gheti men badminton..hehe..pas tu tdi mr hubby dh kepenatan nak rehat,mr hubby suruh aku try..lawan ngan mr hubby..aku ckp mana aku gheti..dah le dgn ada org kat situ, nengok..lagi le aku segan..but mr hubby suh aku try jugak..okey, fineeee ahkak try jugak..spt yg dijangka le bola badminton tu byk jatuh je..x pe,x pe praktis make perfect..tdi boley jugak le men walaupun bola badminton tu byk jatuh je..ngeeeee..lepas kitaorg dah kefenatan tdi, terus stop..lgipun kat situ tdi tetiba x de lampu..ate nak men camne, udah gelap cenggitu..pas kuar dri bangi tdi, otw balik umah..adik aku terbukak citer pasal nasi arab..ni yang , menyinggah makan kat sini..order 'mandi chicken ~ aku share ngan mr hubby.ingatkan byk sbb member aku ckp nasik kat restoran arab byk..masa order tdi pun tanya ngan budak amik order tu, byk ke nasik ni..dia ckp standard nasi arab so aku bayangkan byk ar..nengok2 tdi lorrrr cam kita order nasi goreng..macam tu la byk nasik nye..share separuh sorang ngan mr hubby..adik aku order 'mandi lamb'..dah abis makan tdi, bola pulak dah start..ni yg tersangkut kat sini..aku kebohsanan..aku x layan le bola2 ni..bowink kowt..x tau nak buat apa, aku try update blog pkai tab..nah...aku tepek gambor tdi masa men badminton ptg tdi..gmbor aku masa men badminton, x de., dh tdi kitaorg tiga2 men..aku n adik aku beregu lawan mr hubby..
Gambar cam gegar2 sikit sbb dorang byk bergerak..kata exercise, kan harussss le byk gerak..xkan statik plak..

ai yg x gheti men badminton..hehe..duk kat kerusi pengadil, tngkap gambor sendiri..

You Might Also Like

0 Comment