Our 5th Anniversary

20:30



Lamanyeeeeeeeeeee aku tak update blog..kemalasan melanda masa bulan Mei lepas..2 entry je bulan Mei..ketara penyakit M.A.L.A.S melanda bulan Mei..ada je aktiviti aku buat masa bulan Mei ritu cam gi Muzium Negara & Muzium Diraja tapi tue ar kemalasan melanda nak tulis kat blog..hehe..aku jenguk2 gak blog aku ni & BW tapi tgk mood, ada yg aku tinggalkan jejak..ada yg aku baca je entry..harini mood nak update blog dah datang balik & plus bersempena FiezaSani 5th Anniversary..ngeeeeeeeeeeee....Ingatkan Mr Hubby tak ingat langsung dah tu pagi2 tadi gaduh plak ngan Mr Hubby..fuhhh aptb!!!! ptg tadi masa duk online FB tunjuk kat Mr Hubby sebab aku ada letak tarikh anniversary kat FB, dan dan Mr Hubby wish Happy Anniversary..dia cakap dia ingat, terus ajak gi makan celor2 (ala2 cam yong tau fu)..hehe..okey,boley ar tu..tak celebrate pun..tak de kek2 bagai @ hadiah pun..apa yeak wish anniversary FiezaSani yg ke-5 ni..hmmmmm..korang dah leh agak kot..ngeeeee...Semoga perkahwinan kitaorg berkekalan & bahagia & gumbira je selalu then kitaorg dpt FiezaSani Junior..Aamiin..Masih lagi berusaha dan berusaha dan berusaha dan berusaha dan berusaha (baper byk usaha daaaa..paham2 sendiri udah le yeak )..

Nah, tepek sekeping gambar wedding kitaorg 5 tahun lepas..pelamin simple je, tak canggih manggih cam skrg ni..



You Might Also Like

6 Comment