Cuak

11:32

Semalam masa kitaorg balik dari keje..dah nak sampai umah pun..singgah kat kedai jap, mr hubby nak beli rokok..lepas beli,  mr hubby raba2 kat poket baju dia,cari hp dia..tak dak..ah sudahhhh..takut terjatuh..raba2 kat poket seluar, pun tak de jugak..mr hubby mmg muka dah cuak gilerrrrr..cek dalam beg mr hubby, pun tak de jugak..terus gerak balik umah..sampai2 kat umah, jangan cakap le mr hubby punya mengamuk..ayat dah memacam kuar..dah mr hubby tengah serabut sebab tempat keje dia skrg hot isu, staff nak kena buang..then, mr hubby amik hp aku..besa ar selalu kalau orang hilang hp mesti try kol no.hp kita,kan..call,call sekali dengar bunyi lagu hp mr hubby kat dalam rumah..eh, kitaorg cam pelik..sekali tengok2 dalam handbeg aku daaaa..bila masa aku masuk dalam beg aku pun, aku tak tau..hihi..mebi masa mr hubby sampai2 je kat opis nak amik aku ptg semalam,mr hubby terus bagi hp dia kat aku..aku masuk dalam beg,beg lak terus letak dalam box kat motor..aku tak pasan kowt sebab masa tu mr hubby duk berciter pasai tempat keje dia nak buang staff..khusyuk aku dengar sampai tak pasan aku sendiri letak hp mr hubby dalam beg aku..haha..gilerrrr cuak kowt kitaorg..kalau betul hilang semalam, udah nak beli hp baru lak..RM RM RM RM.....Mr hubby cakap kalau ilang, mmg beli hp Nokia 3310 je la jawabnya..

You Might Also Like

0 Comment