CHEAP

17:03

Tadi t/hari tetiba dapat text dari customer yg beli Maixara dengan aku..tanjat gugurl tetiba dapat text dari customer..hehe..my lovely customer ni inform, harga Maixara yang dia beli dengan aku lebih murah compare dengan seller lain yang jual Maixara ni..hihi..customer aku ni buat survey harga kowt lepas beli dengan aku..harga pasaran Maixara RM105/RM109..dengan aku cuma RM** (rahsia..kalau nak tau, text/whatsapp/WeChat/LiNE 0163333046) aku..pilih ar yg mana korang nak..hehe..



banyak kowt kebaikan Maixara ni..malas aku nak story..korang try le google sendiri..hehe..dasar pemalas..suh orang beli tapi malas nak explain..okey ar,aku explain sikit..sikit je (tu pun copy paste)..

Nah..baca le..tepek kebaikan/kelebihan Maixara sekali gambor Duta Maixara ~ Diana Rafar..semangat sikit korang nak try..hehe..
Memang skrg memacam produk keluar kat FB tu..kejap kejap produk A, pas tu produk B lak..aku baru nak usha beli borong produk B,udah kuar produk C lak..aku pun fenin..Byk kowt produk kecantikan skrg..rasa cam sume nak borong & jual tapi RM tak baper nak cukup..jadik kita concentrate satu2 le..kalau tanya ngan aku, aku mmg suggest Maixara ar sebab aku pun tengah amalkan Maixara ni..untuk aku rasa dia sedap, boley di makan (idok le teruk benor rasanye) & yang best aku boley kunyah2 je..for info, aku penakut telan ubat yea..rasa kalau nak telan ubat ke apa,aku amik mood dulu..masa ada 1 produk tengah meletup2 kat FB, aku nak try tapi dia bentuk kapsul..so membuatkan aku berpikir beberapa ploh kali, nak try ke tak..penyudahnya tak jadik sbb aku takut beli je tapi makan idok..tak lama pas tu keluar pulak Maixara ni..baca2 info pasal Maixara ni, dalam bentuk tablet & kunyah2..suka, suka, suka..terus pujuk2 mr hubby nak beli ni..hehe..so sebab aku pun dah amalkan, meh ar jual pulak kan sebab kita dah try & kita jual, kalau orang tanya, kita leh jawab dengan konpidennya..

Apapun produk korang nak try, terpulang pada poket memasing..Kalau Maixara ni 60 tablet leh tahan untuk 2 bulan (if amalkan 1 tablet sehari..kalau 2 tablet, tahan sebulan je ar)..lagi satu kalau korang jenis malas nak bancuh2 kalau produk tu dalam bentuk minuman, sesuwei le try maixara sbb dia bentuk tablet..amik 1@2 tablet terus ngap masuk dalam mulut..

You Might Also Like

0 Comment