CFB Agent

17:34

Bznya aku..dah baper hari tak menghupdate blog..huhu..mmg bz pun aku rasa..duk upload gambar2 kat pages aku, kat group lagi..huhu..skrg aku tengah cari ejen untuk sesapa yg berminat nk biz tapi tak de modal..so dialu2kan jadik ejen aku..boleh joint group aku kat fb..berminat, klik link kat bawah :~





eh, no worry ni bukan korang kena jual insurans ke, joint MLM ke..korang pomot barang/produk je pas tu ada order inform aku..penghantaran sume aku uruskan..korang tlg pomot je..keuntungan korang decide ar sendiri baper korang nak letak rega untuk produk2 tu..tapi jangan le mahai benor..takut kang orang tak mo beli lak..agak2 le klu nk letak rega tu..rasa2 rega tu reasonable, boley ar letak..


You Might Also Like

2 Comment