Setiausaha Super

16:46

Tuan blog attend Bengkel Super Setiausaha (8 - 9/5/2013) @ Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur..dah abis kursus ni kalau keje tak super, tak tau la..hehe

1st day Bengkel..aku sampai awal so tak tau nak buat apa..tangkap gambor sendiri..lagipun baru belajar2 tangkap gambar sendiri..maklum le sejak2 dah amalkan Maixara, baru berani amik gambar sendiri..kalau tak, fobia..fobia nengok jerawat tepek2 kat muka..la ni  parut2 jerawat pun nmpk cam dah pudar2 gitewwww...


masa 1st day Bengkel..masuk toilet lps sikat2 rambut, touch up make up sikit..keluar hp snap gambar sendiri..selalu duk tengok orang buat..nk try jugak le..tapi x gheti nak adjust sgt..maklum ar ahkak budak baru belajor..

souvenir dari Bengkel Setiausaha Super..cabutan bertuah, tak baper nak bertuah sangat..jadik le dapat beg, mug & memo pad

Masa ni Wardina punya talk..
ni 2nd day activity - create pakaian setiausaha..aku sampai lambat so member group dah siap buat..group aku punya yg ujung tu..aku tlg tampal je..hihi..
Pn.Mary..penceramah kitaorg..sangat best & sempoi..nama dia MaryAnni..dia cakap kat Kay Ell, orang panggil Mary..kat kg je, panggil Maryanni..hehe

Pn.Mary & Wardina..walaupun tak baper nak clear, tetap tepek gak kat sini..duk sebelah Wardina tu....

Masa tangkap gambar ni ramai peserta dah gi makan..tak pasan lak kat blkg ada 2 org tu..hihi

Peserta-peserta bengkel Setiausaha Super

my group..ada lagi 2 orang member group tapi masa ni dorang tak tau ilang gi mana..toilet kot..tapi member group aku 2 org yg x de dalam ni, mmg ceria sungguh..asik gelak je keje dorang..
  **Note : gambar tak ikut susunan..ikut suka hati jer.. :D

You Might Also Like

6 Comment

  1. Smoga menjadi setiausaha yg super juga..

    Nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

    insanbiasabiasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Wah....seronoknya jumpa wardina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wardina bagi talk dalam bengkel ni..okey le dia..cantik giler orangnye..x pakai make up langsung..kulit licin selicinnya..jeles ai :D

      Delete
  3. minat sgt dgn wardina, pnah terserempak dia dgn family dia kat klcc.. nak tgur rasemalu plak..ehheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn kata awak,saya pun sama..dulu2 sblm kawen, penah gak jenjalan kat KLCC ngan member..terserempak ngan Yusry KRU..member duk ajak tngkp gambor tpi sya segan giler kot..tpi lps tu nyesal, awat le tak tngkap gambor ngan Yusry KRU masa tu..minat gilerrrrr kot dengan KRU..hehe

      Delete