Only Beauty

22:17

Hasil terpengaruh dari Dunia Ina Haireina...ngeeee..ritu lepas baca kat blog Ina pasal dapat free sample ni terus register kat onlybeauty..web ni semua pasai produk2 kecantikan..nama pun ONLY BEAUTY..mmg semua untuk beauty je lah..selain tu, setiap hari dorang akan offer free sample & if kita minat, sila ar apply tpi register le dulu..so ritu aku dah apply untuk beberapa sample produk kecantikan..nengok2 ptg tadi check peti surat, dapat envelope dari Only Beauty..dapat le sample cam kat bawah ni..masa apply ritu, main click2 je..kata menda free..tak baca detail, terus apply je..sekali dpt sample ni tadi 'eh, ni nak pakai kat mana?' baru sat2 ni check kat web only beauty, baru tau..so pada sesapa yg suka dapat free sample ni, sila ar register kat web only beauty (klik link kat atas tu)..



Instruction to use:


  • Used daily on the face and neck, the light texture is easily absorbed, leaving skin soft with a silky, radiant finish.  (used daily, sample dapat 2 je..mana cukup..kena apply lagi ni..hehe..hamboiiii, aku semua nak F.O.C jer..org dah bagi free pun dah syukur alhamdulillah..kalau nak lelebih, sila ar beli sendiri kat kedai yg berdekatan..ngeeeee)
  • You Might Also Like

    2 Comment

    1. ALamak...
      Malasnya la nak register..
      Hehehhehe..

      ReplyDelete
      Replies
      1. hehe..ghajin2kan diri untuk me'register'.. :D

        Delete