M.C. & Iron Man 3

14:05

Dah baper hari tak hapdate blog ni..bz bebenor le kenkononnya..besa le aku kat umah kan isteri yang baik gitewwww..buat keje umah..ngeeeee..hari jumaat lepas yg aku teman mr hubby o.t., pukul 6pagi baru sampai umah..sampai je umah apa lagi, terus tido..tak larat nak tgk tv ke hapa..aku bangun dalam pukul 10-11 pagi..masa bangun tido tu, mata aku pedih giler..macam ada something dalam mata..aku duk syak bulu mata termasuk dlm mata aku..jenuh le duk basuh ngan air, tak jugak mau kuar2..so aku pun decide,buat donno je le w/pun mata aku pedih2..sampai ke petang, mata aku merah..masa jupe kawan mr hubby petang tu kat OTWC, aku tak duk lepak ngan kawan mr hubby tu sekali..aku takut kawan mr hubby ingat aku sakit mata sbb mata aku merah (masa ni still aku tak tau aku sakit mata, aku duk ingat bulu mata termasuk dalam mata aku, x kuar2)..so aku round2 le kat dalam TESCO, x joint lepak dengan mr hubby & kawan dia..hari ahad mata aku still merah..pagi semalam bangun tido, udah aku rasa cam jangkit kat mata sebelah lagi..rasa ada something dalam mata..terus mr hubby syak aku sakit mata..apa lagi gi klinik, confirm sakit mata..tak yah mintak m.c.,Doktor sendiri bagi 2 hari..hehe..yeayyyyy....mr hubby pun m.c.jugak sebab mr hubby kena bengkak kat belakang tengkuk dia..bengkak yg besor & tunggu masa je nak meletup..aku dah ringan je tangan nak picit tapi mr hubby tak kasi..masa tggu turn kena pnggil ngan Doktor semalam, tengok dah pecah sikit bengkak tu..masuk jupe Doktor, memula Doktor tu cam geli nak picit bengkak tu coz sure keluar nanah..tapi mr hubby mintak Doktor picit jugak..hehe..apa la Doktor tu..macamne jadik Doktor ni, geli pulak..aptb!!!!setel lepas dapat m.c. jumpa Doktor, kitaorg somi isteri gi tengok IRON MAN 3 (dah sakit mata, gi tengok wayang lak..hehe)..masa weekend ritu, mr hubby try nak booking tiket, tak dapat2..asik full je..semalam kan hari koje so berjaya booking..x ramai orang pun..hehe..best, best, best..tak berganjak dari tempat duduk..aku ler..kalau idok, aku le yg mengulang gi toilet 2-3 kali..aku ni ada habit sikit..kalau masuk panggung, sure 2 @ 3 kali keluar gi toilet..sbb aku ni alergik sejuk..mmg ler tak boley sejuk2 ni, ghajin aku ngulang ke toilet je..masuk2 panggung balik dah tak baper nak paham story..tapi nasib masa tengok IRON MAN 3 ni, montot aku melekat kat kerusi..nasib baik jugak aku tak de rasa nak terkencing sangat2.....tapi apapun komen aku citer IRON MAN 3 ni sangat sangat sangat berbaloi untuk tengok kat panggung..tak rugi duit..hehe..

You Might Also Like

4 Comment

  1. hurm.... tak dapek le tgk wayang...
    beli cd je la..
    best ek fieza..
    husband Me suke citer2 dari komik ni
    mesti dia tak sabar nak tunggu cd kuar...
    huhuhuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macamne eMMe nak nengok kat wayang..si twin tu nak letak kat ne lak..hehe..

      a'ah..memang best..melekat punggong kat kerusi smpai habis citer..husband saya pun sama gak suka citer2 dari komik ni..

      Delete
  2. heee.. sue pun dh jarang update blog skang... blur kot.. ahhaha

    dh lama plan nak nengok wayang dgn suami, tapi tiap minggu ade je aktiviti lain... tah2 x smpat tgk kat wyang nanti..kna la download :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama le sue..kenkadang tak de idea kot nk tulis apa dlm blog..hihi..

      kitaorg tengok citer kat wayang kalau citer tu best & worth it nak tengok kat wayang..kalau ala2 je,kitaorg donlod..hehe

      Delete